World cup i Bikini fitness

Nu är det spikat och klart! Jag, tillsammans med de sköna bönorna Veronica Capica och Sandra Solaric kommer att representera Sverige i Bikini Fitness world cup i Österrike om lite mindre än 3 veckor. det känns fantastiskt, pirrigt, nervöst och underbart på samma gång. Precis som det ska kännas inför en tävling!

Det är utan tvekan det största jag ställts inför i min korta men intensiva tävlingskarriär :). Måste erkänna att det känns lite motigt och trögt med diet ytterligare några veckor men det är bara att köra! Försöker att köra på ordentligt med styrketräningen fram till sista veckan innan tävling då jag brukar skruva ner och bara köra cardio. Spännande ska det bli, självklart uppdaterar jag här hur det går! För er som missat finns jag även på Instagram under namnet "Fridasweb". Där uppdaterar jag dagligen med bilder ur min träningsvardag. Bilden är tagen från Bodylehti.fi och är ifrån min senaste tävling. På WC är jag dock glad om jag klarar mig igenom första elimineringen! Så otroligt mycket bra tjejer som tävlar i Bikini Fitness!!

Kommentera gärna inlägget: