Plåtning med Dcore

 

Idag var det dags för lite nya bilder med min klädsponsor Dcore som precis släppt en ny kollektion som jag fullkomligt älskar. Massa härliga färger och ett graffitimönster som känns riktigt hett retro och garanterat livar upp gråa höstdagar! Eftersom vi plåtade i Hammarby sjöstad som ju ligger en bit hemifrån fick barnen följa med mig på fotojobbet så jag slapp stressa och hämta på dagis. Inte alltid helt lätt att koncentrera sig på att posera snyggt och samtidigt passa så att ungarna inte får en viktplatta på tårna. Dessutom vill de ju gärna springa till mig när jag plåtas vilket kan resultera i bilder som den jag lagt upp här bredvid! Körde en lightversion av vätsketömning inför plåtningen så det känns skönt att kunna fylla på med vätska igen. Det är verkligen en jobbig känsla, att känna sig törstig och uttorkad men det är under en så kort period att det inte är några större problem. En positiv sak med detta är att suget efter mat minskar och det blir lättare med dieten. Alltid något :). Nu blir det planering för morgondagens klienter och sedan SÖMN! 

 

Kommentera gärna inlägget: