Happy Halloween

I dag har jag fått till ett riktigt grymt benpass, mycket tack vare min coach Said som gett lite förslag på hur jag ska lägga upp min benträning. Mitt stora problem är att det är svårt för mig att få bra kontakt med sätet (alltså rumpmuskeln) i tex knäböj. Anledningen, som jag kommit på tack vara min naprapat William, är att jag är betydligt svagare i både ländrygg och höftböjare vilket gör att dessa delar blir trötta långt före min rumpa. Upplägget jag nu ska köra är superset där ena övningen är mer isolerad bara på gluteus (rumpan) så att den får jobba lite extra. Det är inte realistiskt att på två veckor bygga massa (till World cup) men tanken är ju mer långsiktig och en kropp blir ju liksom aldrig färdigbyggd! Känner mig taggad på tung styrketräning nu när det blivit mkt cardio pga alla tävlingar. Efter World cup blir det lugnt resten av året och jag ska fokusera på att slipa på de delar av kroppen som behöver förbättras. 

Kommentera gärna inlägget: