Paket från Gymgrossisten

Alltid lika härligt att få leverans från Gymgrossisten! Denna gång blev det en hel del bars. Jag får ofta frågan om proteinbars är nyttiga... Kosttillskott är ju tillskott och skall inte användas som ersättning för mat. Proteinbars är en relativt processad produkt även om näringsvärdet (fördelning protein, fett, kolhydrater, kcal m.m.) är bra. Därför tycker jag att man kan se proteinbars som ett bätre alternativ än godis men ett sämre alternativ än ett mellanmål bestående av riktig mat (tex keso och en banan). Men som substitut till lördagsgodis eller som nödlösning i handväskan om inget annat finns att tillgå är en proteinbar helt klart ett bra alternativ. Helt ärligt tycker jag att en Goodlife med smak av mintchoklad är precis lika god, om inte godare, än några bitar After eight! Dessa kartonger får dock vara oöppnade tills efter World cup, annars är det lätt att det slinker ner en och annan proteinbar som egentligen inte platsar i dieten :). 
 

Kommentera gärna inlägget: