Fitnessfestivalen är över för detta år

Hemkommen från en händelserik helg i Göteborg. Årets  Fitnessfestival slog rekord på alla vis både publikmässigt och föräljningsmässigt. Jag tillbringade tiden mestadels hos mina fantastiska sponsorer Gymgrossisten och Dcore i deras montrar. Träffade många nya ansikten och också en del bekanta :). Roligt att träffa mina team mates Arne Lundell med sin vackra Body fitness strjärna Eleonore Eriksson, Samir Troudi och boxaren Alexander Gustafsson.

Dessutom var jag domare för Gymgrossistens modelljakt tillsammans med gladiatorerna Hero och Amazon. Svårt var det med så fina finalister men vinnaren bland killarna blev Dorlir Kollari och bland tjejerna Benedictine Falk. Ett stort grattis till er! Sist men inte minst coachade jag en tjej som tävlade för första gången i Bikini fitness på Luciapokalen. Tyvärr gick hon inte vidare men var helt klart i sin bästa form någonsin och dessutom otroligt vacker! Kul var att jag också hann umgås en del med min Team Sweden tjej Veronica Kapica som också coachade under Luciapokalen. Alltid lika skojigt att träffa denna strålande kvinna från norr!

I år var det hela 3 st av mina favoritatleter på plats. Nathalia Melo, vinnare av Olympia 2012, Ashley Kaltwasser, vinnare av Olympia 2013 och Anna Virmajoki, skandinaviens enda Bikinipro med en helt otrolig fysik. Dessa damer är en stor inspiration för mig och många andra som tävlar i Bikini. Otroligt ödmjuka och härliga dessutom!

Tack alla härliga människor som förgyllde den fullspäckade helgen! Nästa år blir det om möjligt ännu bättre! Nedan följer ett gäng bilder från helgen!

Ta hand om er!

Kommentera gärna inlägget: