Nästa tävling : EM!!

Är så otroligt glad och tacksam för att SKKF tagit ut mig till svenska landslaget igen för att tävla Bikini Fitness i årets EM i Santa Susanna, Spanien. Nu är det dryga 3 månader tills jag åter står på scenen. Mitt mål är att bli en bättre version av mig genom hård träning och finslip på posering och form i största allmänhet. Fokus ligger på att bygga lite mer rumpa och ben och jag sliter för fullt i gymmet vill jag lova.

Våren bjuder på ganska mycket jobb, bla en "Kom i form"-grupp på Body & Fitness gym i min hemstad Nora. Första träffen är nu i helgen och det känns jättekul att så många anmält sig. Saker och ting börjar ordna upp sig på flera plan och jag är tacksam och glad att jag fått så positiv feedback på 2013 års prestationer.  Tidningen BODY utsåg mig till "Årets Bikini fitness atlet 2013" vilket känns otroligt då Sverige levererat många bra atleter trots att kategorin är så ny. Tackar och bockar för det!

Nu fortsätter resan :)!

// Frida

Kommentera gärna inlägget: