bootcamp in Marbella... Vinter 2019

Följ med oss, Frida Paulsen Stern och Frida Sjöström, på en grym tränings långweekend (4 nätter) i Marbella.

Avresa: Arlanda, Stockholm.  Vanda, Helsingfors eller Gardemoen, Oslo (maila och fråga så kanske vi kan lösa avresa från annan flygplats/land). 

Vi kommer och hämtar upp er på Malagas flygplats sent på kvällen och kör er sedan till den stora villan i Nueva Andalucia ni kommer att bo i. Där kommer vi snabbt gå igenom några praktiska saker  innan alla får inkvartera sig för en god natts sömn. 
Långhelgen kommer vara fylld med gruppträning ute och inne, både konditionspass och styrkepass, föreläsningar, mat, prat och gemensamma aktiviteter. Ni kommer även få egentid för att utforska Marbella eller kanske bara softa vid poolen som ligger i villans trädgård. Tillgång till gym för egen träning finns också en kort promenad från villan.  Vi kan inte lova solsken även om det är garanterat bättre väder än i norden (i februari regnar det i genomsnitt 7 dagar på en månad i Marbella), men vi kan lova hård, utmanande träning och ett minne för livet. 

Tillfälle för personlig träning eller posering för bikini fitness 1-2-1 med Fridorna kommer finnas till specialpris (ingår ej i ordinarie priset).

Frukost, lunch, middag och snacks ingår och levereras av Phosh (@phosh_food på instagram) som är ett meal prep företag. I villan finns också kosttillskott från Gymgrossisten,Nocco och Barebells samt hälsosamma basvaror. Priset avser del i sovrum 4 nätter, beroende på hur många deltagare det är delar du rum med 1-3 andra personer. 

Ni kommer även få en generös goodiebag från våra fantastiska sponsorer: 

Gymgrossisten 
Better Bodies 
Booty builder 
Nocco 
Barebells

Pris & Anmälan
Pris inkl flyg och transfer t o r Malaga flygplats: 9995 SEK

Pris utan flyg och transfer:  5995 SEK
 
Först till kvarn gäller vid bokning. Vi ser otroligt mycket fram emot att träffa, lära känna och jobba med er alla! 
 
Gör såhär för att anmäla dig:
Fyll i anmälningsformuläret i shopen och betala in anmälningsavgift för att säkra din plats. Så fort du fyllt i och skickat in anmälningsformuläret kommer du få ett bekräftelsemail och sedan ett personligt välkomstmail av mig med mer information om resan. 
 
Här är huset ni kommer bo i om ni är nyfikna: 
https://abnb.me/EVmg/6DHsGjJW9J

Läs mer och anmäl dig HÄR

loading...