GLUTE camp Marbella 6-10 oktober 2018

Följ med Fridorna, Frida Paulsen Stern och Frida Sjöström, på en grym tränings weekend (lördag-onsdag) i Marbella i oktober. 


Avresa från Arlanda, Stockholm (maila och fråga så kanske vi kan lösa avresa från annan flygplats/land). Vi kommer och hämtar upp er på Malagas flygplats på förmiddagen den 6e  oktober och kör er sedan till den stora villan i Nueva Andalucia ni kommer att bo i. Där kommer vi gå igenom resans upplägg, äta lunch samt även träna ett pass när alla inkvarterat sig. 

Långhelgen kommer vara fylld med gruppträning, både konditionspass och styrkepass, föreläsningar, mat, prat och gemensamma aktiviteter. Ni kommer även få egentid för att utforska Marbella eller kanske bara softa vid poolen som ligger i villans trädgård.

Tillfälle för personlig träning eller posering för bikini fitness 1-2-1 med Frida och Frida kommer finnas (ingår ej i priset).

Frukost, lunch, middag och snacks ingår i priset och levereras av Phosh (@phosh_food på instagram) som är ett meal prep företag. I villan finns också kosttillskott från Gymgrossisten,Nocco och Barebells. 

Ni kommer även få en generös goodiebag från våra fantastiska sponsorer: 

Gymgrossisten 
Better Bodies 
Booty builder 
Nocco 
Barebells

Pris & Anmälan
Pris inkl flyg och transfer t o r Malaga flygplats: 9995 SEK

Pris utan flyg och transfer:  6995 SEK
 
Först till kvarn gäller vid bokning. Bara ett fåtal platser den här resan och vi har redan mottagit en hel bunt intresseanmälningar vilket känns helt fantastiskt!! Vi ser otroligt mycket fram emot att träffa, lära känna och jobba med er alla! 
 
Fyll i anmälningsformuläret i shopen och betala in anmälningsavgift för att säkra din plats. Så fort du fyllt i och skickat in anmälningsformuläret kommer du få ett bekräftelsemail och sedan ett personligt välkomstmail av mig med mer information om resan. 
 
Här är huset ni kommer bo i om ni är nyfikna: 
https://abnb.me/EVmg/6DHsGjJW9J

Läs mer och anmäl dig HÄR