GLUTE camp Marbella 13-17 april 2018

Följ med Fridorna, Frida Paulsen Stern och Frida Sjöström, på en grym tränings weekend i Marbella i April. 

Avresa från Arlanda, Stockholm (maila och fråga så kanske vi kan lösa avres från annan flygplats/land). Vi kommer och hämtar upp er på Malagas flygplats på kvällen den 13e April och kör er till den stora villan i Nueva Andalucia ni kommer att bo i. Där kommer vi bjuda er på ett kvälls snacks, lite prat och låta er hoppas i säng så fort ni kan och vill.

Långhelgen kommer vara fylld med gruppträning både konditionspass och styrkepass, föreläsningar, mat, prat och gemensamma aktiviteter. Ni kommer även få egentid för att utforska Marbella eller kanske bara softa vid poolen som ligger på villans trädgård.
Tillfälle för personlig träning eller posering för bikini fitness 1-2-1 med Frida och Frida kommer finnas (ingår ej i priset).
Frukost, lunch, middag och snacks ingår i priset och levereras av Phosh (@phosh_food på instagram) som är ett meal prep företag. 
Ni kommer även få en generös goodiebag från våra fantastiska sponsorer: 

Gymgrossisten 
Better Bodies 
Booty builder 
Nocco 

Pris & Anmälan
Pris: 9990 SEK 
 
Först till kvarn gäller vid bokning. Bara ett fåtal platser den här resan och vi har redan mottagit en hel bunt intresseanmälningar vilket känns helt fantastiskt!! Vi ser otroligt mycket fram emot att träffa, lära känna och jobba med er alla! 
 
Fyll i anmälningsformuläret nedan och betala in anmälningsavgiften för att säkra din plats. Så fort du fyllt i och skickat in anmälningsformuläret kommer du få ett Mail av mig med en direktlänk till betalning där du kan betala anmälningsavgiften. Så fort den är betalt får du en bokningsbekräftelse via Mail och din plats är garanterad.

 
Här är huset ni kommer bo i om ni är nyfikna: 
https://abnb.me/EVmg/6DHsGjJW9J

Läs mer och anmäl dig HÄR