Welcome to your new life


"Everyday is another chance to get stronger, eat better, live healthier and to be the best version of you, why not start today?"
 

Coaching och Program

Komplett skräddarsydd kost och träningsplan med coaching av mig online inkluderat veckouppdateringar, personlig chat samt månadsuppdatering av kost och träningsplan. Allt sker via en smidig app på din smartphone.  Detta är min rekommendation, då det är viktigt med stöd och support längs vägen. Alternativet är en skräddarsydd kost och träningsplan utan coaching och månadsuppdatering. 

Såhär går det till: 
Du väljer själv vilken tjänst du är intresserad av och anmäler ditt intresse, inom kort kommer jag att kontakta dig så att vi tillsammans kan diskutera fram en rimlig plan. När detta är klart kommer du att få ditt unika upplägg inom 1-2 dagar och det är bara att köra igång! 

Personlig tränare, mamma och IFBB Pro

Träning och hälsa har alltid varit en stor del av mitt liv, från att under mina ungdomsår ägnat mig åt ridsport med allt vad det innebär av fysisk aktivitet, ansvar och utmaning till att i tjugoårsåldern övergå till mer traditionell styrketräning. 
 
Intresset blev så småningom ett yrke efter avslutad hälsoutvecklarutbildning på Örebro universitet och jag tog därefter mina licenser för personlig träning och kostrådgivning. 
 
Under mina år som föräldraledig utvecklade jag mitt intresse för hälsosam matlagning och experimenterade mycket i köket. Det resulterade i goda maträtter och desserter, utan att tumma på näringsinnehållet. Att äta nyttigt behöver inte betyda tråkigt!
 
Under flera år tävlade jag i bikini fitness med stor målmedvetenhet i kombination med mitt jobb som PT och ensamstående mamma.  På vägen blev det flera guldmedaljer med landslaget och så småningom nådde jag mitt mål som en av de första i Sverige- att bli IFBB pro. 
 
Med min bakgrund vet jag hur tufft det kan vara att kombinera träning och diet och samtidigt leva familjeliv. Och också hur och vad det krävs för att nå sina mål, och även vikten av balans mellan träning och återhämtning.  I mitt mångåriga yrkesliv som personlig tränare har jag lärt mig att identifiera kundens behov och förutsättningar, och jag brinner för att hjälpa andra att hitta en hälsosammare livsstil. Nu är jag äntligen redo att hjälpa fler online.